Şehit Korgeneral İsmail Selen İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Öğrencilerimizi; -Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, -Demokratik hak ve hürriyetlere saygılı, -Bilim ve teknolojinin gereğine inanmış, -Bağımsız düşünce yeteneğine sahip, -Kendini ve düşüncelerini ifade edebilen, -Çevresi ile iyi iletişim kurabilen, insancıl, paylaşımcı, -Kişilikli, toplumsal sorumluluk bilincine sahip, -Bilinçli, özgüvenli, planlı, çalışkan. Sanatsever, -Çevreye duyarlı, üretken, araştırmacı, bilgiye ulaşabilen BİRER BİREY OLARAK YETİŞTİREBİLMEKTİR.

Misyon: MİSYONUMUZ -Atatürkçü, cumhuriyetçi ve demokratik kurum kültürü, -Öğrenci merkezli eğitim, -Teknolojik gelişmelere açıklık ve takipçilik, -Planlı ve sürekli gelişimcilik, -Gelişmelere öncülük, -Toplumsal ihtiyaçlara duyarlılık, -Özgün bilginin yaratılmasını ve yayılmasını sağlayıcılık, -Öğretmen, öğrenci, veli tam katılımı ve işbirliği, -Diğer okullara liderlik.

Başarılar: 2011-2012 yılı SBS İL 8.ci si. 2012-2013 yılı SBS İL 6.ci si 2013-2014 yılı Merkezi Sınav İL 6.ci si

Isınma: Kalorüfer
Yabancı Dil: